WHATSAPP

Botkromming in De Neus
(Septum Deviasyonu)

De onderliggende oorzaak van veel van de klachten, zoals MOEILIJKHEID MET ADEMHALING, Snurken, HOOFDPIJN, ANALYSE, die tot de meest voorkomende problemen in de KNO-praktijk behoren, is septumafwijking (bot- en kraakbeenkrommingen in het midden van de neus) en neusschelpgroei samen. zijn de gecombineerde problemen die worden gezien.

Hoe te behandelen?

Hoewel de behandeling meestal chirurgisch is, kan deze worden verminderd door medicamenteuze behandeling of radiofrequente verbranding van de neusschelp, zelden bij onze patiënten met alleen een vergroting van de neusschelp.

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Hoewel de operatie onder algemene anesthesie veel comfortabeler is, kan deze ook onder lokale anesthesie worden uitgevoerd, bij voorkeur bij patiënten met comorbiditeiten die niet vrijwillig de voorkeur geven aan algehele anesthesie.

De operatie duurt over het algemeen tussen de 25-30 minuten en patiënten kunnen dezelfde dag worden ontslagen.

SILICONE SPLINTEN, die gedeeltelijk kunnen worden ingeademd, worden in de neus van de patiënten geplaatst en deze spalken worden na 5 tot 7 dagen verwijderd.

Is er een leeftijdsgrens voor chirurgie?

Neusbotoperaties hebben over het algemeen geen invloed op de groeicentra van het neusbot

Het is passender om het na de leeftijd van 18 te doen.

GEZONDE ADEMHALING, naast een goede nachtrust en een gezond leven, helpt het u ook om klachten zoals snurken en HOOFDPIJN en infectie-aanvallen zoals terugkerende sinusitis, faryngitis en laryngitis kwijt te raken.