WHATSAPP

KURULUŞ ve İLKELERİMİZ

In de jaren 1980-­‐1990 was er in Antalya en omgeving niet genoeg technologische voorzieningen voor oogziektes en oogbehandelingen. Patiënten moesten hier voor naar de grote steden zoals Istanbul en Ankara. Dit veroorzaakte veel financiële problemen voor sommige mensen die het niet ruim hadden.

Bij detectie van dit gebrek in 1990. Werd er meer aandacht aan de gezondheidszorg besteed. Dit door de volgende personen: Dr. Leyla Yesilipek, Dr. Feyyaz Esen en Dr. Burcu Celik. Zij waren destijds de meest professionele artsen en hadden genoeg kennis en ervaring op het gebied van oogzorg. In 1991 hebben zij besloten om de patiënten in Antalya en omgeving beter van dienst te kunnen zijn en hebben samen Oogzorg kliniek ORBIT opgezet. Dit was in Turkije een van de eerste instellingen.

Dus er was voor het eerst in Antalya een kliniek voor oogzorg zoals; oog angiografie, argon laserbehandeling, geautomatiseerde gezichtsveldonderzoek en de excimer laser behandeling. Dit werd allemaal voorgelegd aan de patiënten.

Oogkliniek ORBIT heeft altijd de intentie gehad om elk patiënt met begrip, aandachtig en bezorgend om te gaan net alsof het jouw bekende is. Zo hebben ze met de jaren tot vandaag de vertrouwen van de patiënten gewonnen.

In 2013 heeft Dr. Halil Ibrahim ook deelgenomen aan de organisatie waardoor ORBIT nog beter is geworden.

In 2014 is oogkliniek ORBIT zich gaan uitbreiden op het gebied van gezondheidszorg. Naast de oogbehandelingen is er ook speciale afdelingen voor tandzorg en KNO operaties en behandelingen.

Op dit moment heeft de ORBIT een uitgebreide oogonderzoek organisatie alsmede gebruik te maken van de technologische mogelijkheden.

» Voorbehandelingen en diagnoses voor alle oogziektes (deze behandelingen worden met aandachtspunten uitgevoerd voor elk patiënt)
» WAT IS STAAR (CATARACT)? en refractieve chirurgie
» Glaucoom diagnose en chirurgische behandelingen
» Keratoconus contactlenzen
» Keratoconus onderzoek en behandeling
» Scheelzien diagnose en chirurgische behandelingen

De bovengenoemde behandelingen wordt al jaren met alle vertrouwen en succes voldaan bij onze patiënten.