WHATSAPP

Neus Esthetiek

Neusesthetiek (neuscorrectie) chirurgie is een van de meest toegepaste esthetische operaties over de hele wereld. De neus is het eerste orgaan dat de aandacht trekt wanneer mensen naar het gezicht kijken, in het midden van het gezicht. Om deze reden is het is een van de meest uitgevoerde orgels.

Er zijn twee soorten patiëntengroepen bij neuscorrectie: een daarvan zijn de patiënten die niet tevreden zijn met de vorm van de neus, en de andere zijn de patiënten die problemen hebben met zowel de neusvorm als de ademhaling en die beide problemen willen oplossen. dezelfde operatie worden gecorrigeerd.

Wat is de leeftijdsgrens voor neuscorrectie?

Na de leeftijd van 18 jaar is het passender om een ​​operatie te ondergaan om de ontwikkeling van gezichtsbeenderen bij esthetische neusoperaties te voltooien.

Is het seizoen belangrijk bij neuscorrecties?

Het is voor de patiënten mogelijk om op elk moment geopereerd te worden, ongeacht het seizoen, zolang ze zich houden aan de door hun postoperatieve artsen gespecificeerde problemen.

Open techniek of gesloten techniek bij neuschirurgie?

Open techniek neuscorrectie is een techniek waarbij de gehele neus wordt bereikt door een kleine incisie aan de punt van de neus binnen te gaan, en de operatie wordt uitgevoerd door het gehele neusskelet onder direct zicht te zien.

Bij de techniek die gesloten neuscorrectie wordt genoemd, wordt er geen incisie gemaakt vanaf de buitenkant van de neus, en de punt van de neus en de achterkant van de neus worden gevormd met de incisies die vanaf de binnenkant van de neus worden gemaakt.

Of de operatie zal worden uitgevoerd met de open of gesloten techniek hangt af van factoren zoals de neusafwijking van de patiënt, met welke techniek de chirurg meer ervaring heeft en goede resultaten behaalt. Hier moet de keuze van de techniek aan de chirurg worden overgelaten mag niet worden vergeten.

Neus Esthetiek Chirurgieproces:

1. Direct na de operatie wordt thermonasale kunststofpleister geplaatst en wordt de patiënt naar de kamer gebracht.

2. De eerste 12-24 uur wordt de patiënt onder toezicht in ons ziekenhuis gehuisvest.

3. IJsbehandeling wordt de eerste 24 uur onder de ogen en rond de neus aangebracht als voorzorgsmaatregel tegen oedeem en blauwe plekken in het gezicht.

4. Op de 5e of 7e dag van de operatie worden de eerder geplaatste siliconenspalken verwijderd.

5. Op de 7e dag na de operatie worden de huidhechtingen aan het puntje van de neus verwijderd en worden dunne neusstrips op de neus bevestigd. Deze banden worden na 7 dagen verwijderd.

6. Nasale korsten worden gedurende 1 maand na de operatie genezen met intranasale druppels.

Waar moeten patiënten op letten na Neus Esthetiek?

1. In de eerste week willen we dat onze patiënten rusten zonder te werken.

2. Men mag niet op de neus gaan liggen, er moet op worden gelet dat het water het bovenste deel van de nek niet raakt tijdens het douchen. Het haar moet naar achteren worden gegooid en gewassen op de manier van de kapper, en het water moet zorgvuldig worden bewaard met het hoofd naar achteren gekanteld.

3. Tijdens het poetsproces moeten de tanden licht worden gepoetst zonder druk op de tanden uit te oefenen.

4. Aan het einde van de eerste week kan de patiënt aan de slag met de banden op zijn neus.

5. Onze patiënten die gedurende 2 maanden een neuscorrectie hebben ondergaan, mogen geen bril dragen, ook geen zonnebril.

6. Als de operatie in de zomermaanden wordt uitgevoerd, moeten ze blootstelling aan direct zonlicht vermijden, vooral tijdens de uren dat de zonnestralen loodrecht staan.